Ontdek de wereld

Word onze vriend

Hoe wordt ik vriend van Villa Zapakara?

Villa Zapakara is sinds 27 november 2009 open. We ontvangen doordeweek gemiddeld 300 scholieren en in het weekend rond de 20 ‘losse’ bezoekers. Zij doen in het weekend naast de interactieve museumtour ook workshops of kijken naar films.
Bezoekers van de tour reageren razend enthousiast: “De kinderen hebben hier in anderhalf uur meer geleerd dan ik ze in een half jaar op school kan leren”. “Dit is een plek waar de kinderen echt zichzelf kunnen zijn.” “Ik wist niet dat mijn kinderen dit konden. Er zouden veel meer van dit soort dingen moeten zijn.” Dit zijn enkele van de vele enthousiaste reacties van onderwijzers en ouders.
Wij zijn trots en blij dat Villa Zapakara zo enthousiast ontvangen wordt. Wij kunnen de huidige sponsors en donateurs dan ook niet genoeg bedanken voor hun steun aan Villa Zapakara.

Villa Zapakara is afhankelijk van sponsors en donateurs. De opbrengsten uit de museumtour, workshops en de kantine wegen namelijk niet op tegen de kosten die de exploitatie van een cultuur-educatie instelling als Museum Villa Zapakara met zich mee brengt. Gelukkig schiet het Surinaamse bedrijfsleven te hulp, door geld te doneren of diensten en materialen kosteloos ter beschikking te stellen. Veel bedrijven dragen graag iets bij aan de ontwikkeling van de Surinaamse jeugd, omdat ook zij menen dat dit museum in een zeer grote behoefte voorziet, namelijk de bewustwording van de kracht in het eigene, het Surinaamse.

Zie de pagina Donateurs en Sponsors op deze site voor al onze sponsoren. Zonder hen zou het voor Villa Zapakara niet mogelijk zijn om het hoofd boven water te houden.

Om de continuïteit van Villa Zapakara te waarborgen, kunnen we iedere ondersteuning, groot en klein, goed gebruiken. U kunt ons helpen door Vriend van Villa Zapakara te worden. De bedoeling is dat de financiering van het museum geheel overgenomen wordt door Surinaamse instellingen en bedrijven en door particulieren die ons sympathiek gezind zijn. Daarom kan Villa Zapakara ook uw steun goed gebruiken. Gezamenlijk kunnen we een bijdrage leveren aan het cultureel-educatieve aanbod in Paramaribo. Uiteraard houden we u dan (desgewenst) op de hoogte van ontwikkelingen in en rond het museum.

 

 

Onze Rekeningnummers

Wilt u geld overmaken? Dat kan op onderstaand rekeningnummer:

De Surinaamsche Bank (DSB), Paramaribo, Suriname
t.n.v. Stichting Villa Zapakara voor Kind & Cultuur
onder vermelding van Donatie en, als u dat wilt, uw naam.

Rekeningnummer SRD 65.23.811 
Rekeningnummer EURO 65.23.870
Rekeningnr 32.95.621 USD

Swiftcode van de Surinaamsche Bank: SURBSRPA

Omdat we graag willen weten wie onze speciale vrienden zijn, opdat we ze kunnen bedanken en desgewenst op de hoogte kunnen houden, vragen we u vriendelijk onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact ons
Voor- & achternaam

Museum Villa Zapakara gaat zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. U kunt uw gegevens opvragen of laten wijzigen via info.villazapakara@gmail.com of info@villazapakara.com. Wij gebruiken uw gegevens uitlsuitend voor onze eigen administratie, om u te kunnen bedanken en te informeren over onze activiteiten.

Alvast heel hartelijk dank!
Team Villa Zapakara