Word onze vriend

Villa Zapakara is afhankelijk van sponsors en donateurs. Om de continuïteit van Villa Zapakara te waarborgen, kunnen we iedere ondersteuning, groot en klein, goed gebruiken. De opbrengsten uit de museumtour, workshops en de kantine wegen namelijk niet op tegen de kosten die de exploitatie van een cultuur-educatie instelling als Museum Villa Zapakara met zich mee brengt. Gelukkig schiet het Surinaamse bedrijfsleven te hulp, door geld te doneren of diensten en materialen kosteloos ter beschikking te stellen. Veel bedrijven dragen graag iets bij aan de ontwikkeling van de Surinaamse jeugd, omdat ook zij menen dat dit museum in een zeer grote behoefte voorziet, namelijk de bewustwording van de kracht in het eigene, het Surinaamse.
Op de pagina Donateurs en Sponsors op deze site ziet u al onze sponsoren. Zonder hen zou het voor Villa Zapakara niet mogelijk zijn om het hoofd boven water te houden.

U kunt ons helpen door Vriend van Villa Zapakara te worden. Gezamenlijk kunnen we een bijdrage leveren aan het cultureel-educatieve aanbod in Paramaribo. Uiteraard houden we u dan (desgewenst) op de hoogte van ontwikkelingen in en rond het museum.

Onze Rekeningnummers

Wilt u geld overmaken? Dat kan op onderstaand rekeningnummer:

De Surinaamsche Bank (DSB), Paramaribo, Suriname t.n.v. Stichting Villa Zapakara voor Kind & Cultuur
onder vermelding van Donatie en uw naam (niet verplicht).

Rekeningnummer SRD 65.23.811 
Rekeningnummer EURO 65.23.870
Rekeningnummer USD 32.95.621
Swiftcode van de Surinaamsche Bank: SURBSRPA

Omdat we graag willen weten wie onze speciale vrienden zijn, zodat we ze kunnen bedanken en desgewenst op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten, vragen we u vriendelijk onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact ons
Voor- & achternaam

Museum Villa Zapakara gaat zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. U kunt uw gegevens opvragen of laten wijzigen via info.villazapakara@gmail.com of info@villazapakara.com. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor onze eigen administratie, om u te kunnen bedanken en u te blijven informeren over onze activiteiten.

Alvast heel hartelijk dank!
Swit’ odi,
Team Villa Zapakara