Naschoolse opvang

NASCHOOLSE OPVANG @ VILLA ZAPAKARA

Villa Zapakara is geen museum om met je handen op je rug langs voorwerpen te lopen en ook geen museum om je te vervelen dus ook bij de NSO @ Villa is er altijd veel te doen!

Uw kinderen kunnen ook terecht bij Villa Zapakara voor Naschoolse Opvang (NSO). De NSO is voor kinderen vanaf 6 jaar tot 13 jaar. Van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.45 uur.  De groep bestaat uit maximaal 15 kinderen.

De naschoolse opvang ontplooit aktiviteiten om ervoor te zorgen dat kinderen hun tijd op een leuke en educatieve manier doorbrengen. Er is altijd begeleiding aanwezig.

 

Aan de deur hangt het wekelijkse activiteitenschema, zodat u altijd kunt zien wat er die week gedaan wordt.

De kinderen hebben vanaf 13.00uur de gelegenheid zich om te kleden of te douchen. Tegen 13.30 uur krijgen de kinderen eten en drinken. Villa Zapakara verzorgt een warme maaltijd, u kunt vantevoren aangeven of uw kind mee eet. Daarna gaan we wat energie kwijtraken met een creatieve of actieve workshop. Dan gaan we een uurtje huiswerk maken en in het laatste uur een leuke film kijken, boek lezen of we doen gezelschapsspelletjes. Tussen 16.00 en 16.45 uur worden de kinderen opgehaald.

Contact met ouders

Het contact met ouders is erg belangrijk. Bij het halen van uw kind is er altijd tijd om over en weer te vertellen hoe het met uw kind gaat. Als ouder heeft u een belangrijke stem in de kwaliteit van de opvang. Wij willen dan ook graag uw mening horen. Zo blijven we goed op de hoogte van de wensen en behoefte van de ouders met betrekking tot de opvang.

Kosten

De kosten bedragen SRD 40,00 per dag. Dit is inclusief warme maaltijd en inclusief een stuk fruit en een beker stroop. Tevens zullen er de hele middag kannen water staan voor de kinderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 422212