Volg ons

facebook.png

 

Doelgroep

De tentoonstelling is gericht op kinderen van 6 tot 16 jaar en hun begeleiders maar is tevens geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is en van avontuur houdt. ‘MixMax Brasil’ is alleen te bezoeken door mee te gaan met één van de Brazilië-tours.

De Brazilië-tour is voor kinderen vanaf 6 jaar:
Als je je van tevoren aanmeldt kun je mee met de Brazilië tour. Deze tour duurt ongeveer 75 minuten. Tijdens de tour kunnen de ouders of begeleiders, jongere broertjes en/of zusjes terecht in de mediatheek, in het Zapakara café en op ons terras.

Bij kinderen onder de 6 jaar moet een ouder of begeleider mee. Indien er minder dan 12 kinderen zijn zal er een kortere versie van de tour gedaan worden.
De worskhops en films zijn voor alle leeftijden. Voor de workshops vragen we aan de ouders van kinderen onder de 6 jaar om in de buurt te blijven. In elk geval, geldt dat kinderen onder de tien jaar onder begeleiding moeten zijn van een meerderjarige.
De Brazilië-tour is iedere zaterdag om 11.30 uur te bezoeken voor het publiek. Voor feest-, en vakantiedagen kunt u voor het programma op deze site of op onze facebookpagina kijken of bellen naar 422212. Als u een bezoek wilt brengen met meer dan 15 kinderen dan kan op aanvraag een dag en tijd afgesproken worden.(zie kinderfeestjes).
Reserveren is aan te raden en let op: we beginnen op tijd en als de tour al begonnen is kun je niet meer mee.
Brazilië-tour voor scholen zie op de site onder kopje scholen.

MixMax Brasil voor 16+ : Voor groepen volwassenen kan ook een afspraak gemaakt worden voor de Braziliëtour. Bijvoorbeeld met je opleiding of als bedrijfsuitje.