Volg ons

facebook.png

 

Donateurs & Sponsoren

Villa Zapakara is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van diverse organisaties en bedrijven.
Hieronder vindt u een overzicht en de link naar hun websites.

 logo-nld-ambassade.jpg

 

De Ambassade van het koninkrijk der Nederlanden

www.nederlandseambassade.sr

De afdeling cultuur van de Nederlandse Ambassade in Suriname heeft voor drie jaar toegezegd om het leeuwendeel van de begroting van Villa Zapakara te dekken. De Nederlandse Ambassade in Suriname heeft het contract na 2012 weer verlengd tot 2015. Een fantastisch gebaar waar we de ambassade heel dankbaar voor zijn.

 

 

TMJ_pos_small.png

Tropenmuseum Junior te Amsterdam


www.tropenmuseum.nl

De tentoonstelling 'Paleisgeheimen' en de werkwijze heeft Villa Zapakara cadeau gekregen van Tropen Museum junior in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1975 maakt Tropenmuseum Junior, doe-tentoonstellingen voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Op basis van een zelf ontwikkelde werkwijze spant het museum zich dagelijks in kinderen in hoofd en hart te raken met kennis over andere culturen. Tropenmuseum Junior maakt deel uit van het Tropenmuseum. Het doneren van de Ghana tentoonstelling aan Suriname sluit goed aan bij de missie van Tropen Museum Junior.
Het concept voor de tweede tentoonstelling ‘Ster in de Stad’ heeft Villa Zapakara van het Tropen Museum Junior gekocht, het team is zelf naar Mumbai gegaan om de collectie te kopen.
Bij de tentoonstelling ‘De Qi van China’ heeft Villa Zapakara het concept en een deel van de collectie van Tropen Museum Junior overgenomen. Het andere deel van de collectie heeft het team in China ingekocht.


Overige Sponsors

 

  iam-gold.png varossieau-logo.png
  
 havaianas-logo.png  klm-logo.png  cirkel-logo.png  ingas-logo.png
 watsnel-logo.png  rpbg-logo.png  godo-logo.png  vsh.png
 car-timber.png  82-trading.png  sos-handelm.png  lt-logo.png
z-depth.png HEM.png